26-11-13

Vlaams kampioenschap G-karate


 

26 oktober was het een grote dag voor mij. Ik nam deel aan het 'Vlaams kampioenschap G-karate in Wevelgem. Het was ruim 2 u. rijden en aangezien de wedstrijd om 11 u. begon, vertrokken we dus erg vroeg. Daar aangekomen kregen we, Jaime en ik, te horen dat we pas als laatste onze kunsten mochten tonen, om 14 u. Als de organisatie ons dat eerder zei, hoefden we niet zo vroeg op, maar ja...

 

We moesten er een individuele- en groeps kata opvoeren waar ik 2 x brons op haalde! Op de kumite viel ik juist buiten de medaille, maar 1 vrouw die verkeerdelijk in onze categorie zat, haalde gousd en anders stond ik een trapje hoger. Volgens onze leraar, Eric Bortels, voerden we alle oefeningen veel correcter uit.

20131026_152603.jpg20131026_153408.jpgHPIM0553.JPG

Poserend bij m'n eerste medaille!

HPIM0558.JPG
Op 19 januari vind de 'Diamond Cop Warriors on Wheels' plaats in Antwerpen. Als ik meer info heb, zal ik dit mededelen.

 

 

 

2 weken geleden ben ik naar de cinema, Kinepolis, geweest, naar de film: 'Escape plan

 

 

 

Ray Breslin is 's werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

 

Die film was mooi gemaakt, goed geacteerd, maar neemt nogal veel loop met de werkelijkheid. Je bleef wel op het puntje van je stoel zitten!

 

18:44 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook