22-12-12

Eindelijk weer op m'n blog, zitskiën, bowlingen, optreden Hooverphonic CCHa, kerstfeest stad Hasselt, kerstfeest dagcentrum fijne feesten.

Eigenlijk is het veel te lang geleden, maar nu pas ik m'n blog nog eens aan.  Stoer  Ondertussen ben ik 2 keer gaan bowlingen.  De 1ne keer met minder succes dan de  andere, maar toch vind ik dat fijn om te doen.  Gezellig bowlingen en tussendoor iets drinken.  Ik ben ook2 keer gaan zitskiën in Snowvaley, Peer.  Dat doe ik heel erg graag.HPIM0199.JPG

 

 

 

 

Ook ben ik naar een  optreden gegaan van  Hooverphonic, wat ik eigenlijk niet heel goed vond in het cultureel centrum Hasselt.  Het genre viel een beetje tegen. 

Vorige donderdag was er een kerstfeest in het cultureel centrum Hasselt.  Het was een gezellig samen zijn met eten en drinken.  Het enige minpuntje was, dat de lift niet  macheerde.  Met man en macht hebben ze die proberen te maken, maar helaas.  Vervolgens moesten we boven wachten op de komst van de brandweer!  De evacuatie van de trap in een stoel lukte wel, maar voor iedereen beneden was... dat duurde ongeveer  een uur.  Eén bewoner van ons heeft een staaf (ijzer) in haar rug, en die kan je heel moeilijk verplaatsen uit haar rolwagen en haar dan nog in een stoel zetten.  Dat was een onverwacht, origineel  kerstfeest.  Knipogen Met alle dank aan alle hulpverleners.

Vrijdag was het dan een kerstfeest van het dagcentrum en 'De Meidoorn'  (woonvorm).  Weeral een gezellig samen zijn met eten en drinken en... pakskes.  Ik had een stuk chocolad gehad en Twix'en.  Daar ben ik erg tevreden mee!  Een stagiair had zich verkleed als elfke en  liep op stelten.  Ook  daar was iets gebeurd.  Ik stond achter iemand zijn rolwagen om een foto te laten nemen en ik bleef haperen aan haar joystick en reed ze vooruit tegen de tafels, alle borden, glazen kapot alleen vielen, gelukkig de kaarsen niet! 

Fijne feesten en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Tot de volgende!

22:08 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Ho Ho ho, Dag Stijn. Ik wens je bij deze een super nieuw jaar toe in 2013. Maar wat lees ik toch weer allemaal over jouw gekke feestgedruis? en een stagiair die eigenlijk een Elfje is?

Groetjes Mariano

Gepost door: mariano | 28-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.