16-07-12

vakantie cruise Rode Kruis, Hasselt ziiingt, koers Gerben Limburgs kampioen en nog eens koers!

2 weken geleden ben ik op vakakntie geweest op een cruise, http://nl.wikipedia.org/wiki/Vakantieschip_J._Henry_Dunan..., van het Rode Kruis doorheen Nederland.

Maandag stapten op in Gorinchen, een vissersnederzetting in het jaar 1000.  Vervolgens vaarden we naar Nijmegen.  We sliepen steeds aan boord in onze hut, en we vaarden soms ook 's nachts. 

HPIM1334.JPG

 

 

 

 

Dinsdag vaarden we naar Wageningen waar we ook konden passagieren (van boord gaan).  Tijdens het passagieren wou de burgemeester ons ontmoeten en kregen we ook wat lekkers.  We konden er ook wat shoppen, drinken. 

HPIM1342.JPG

 

 

 

 

Woensdag vaarden we naar Zwijndrecht en donderdag naar Maassluis waar we weer konden passagieren. 

HPIM1351.JPG

 

 

 

 

Vrijdag vaarden we naar de haven van Antwerpen, waar we aan boord een heel groot afscheidsfeest hielden.  Voor het feest ben ik in het MAK (museum aan de stroom) geweest op het dak. 

HPIM1385.JPG

 

 

 

 

Op de Vlaamse feestdag (11 juli) ben ik naar Hasselt ziiingt gaan kijken op het Kolonel Dussart plein.  Er werden allemaal meezingers gezongen dus dat zorgde voorr een fijne sfeer.

Hasselt ziiingt.jpg

 

 

 

 

 

Gerben, de zoon van mijn broer is limburgs kampioen geworden.  Hij rijdt heel  goed, sterk en gedreven en heeft in een spurt nipt gewonnen in Leopolsburg!Zondag heeft hij ook gewonnen in Mechelen-Bovelingen.

HPIM1399.JPGHPIM1408.JPG

 

 

Volgende week is het het Belgisch kampioenschap.  Hopelijk wint hij dat ook.

Tot de volgende!

20:41 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.