01-07-12

Zwemmen, kijken naar de koers van gerben, paardrijden, dessertnamiddag, 24 uren fitsen op het circuit van Zolder, nogmaals koers van Gerben en aankomende cruise.

Deze week was het een drukke maar fijne week.  Dinsdag ben ik gaan zwemmen in Kapermolen, Hasselt.  Ik zwem heel graag en mij kennende, is geen uitdaging teveel.  Er dreef in het zwembad een hindernissenparkoers in het water (eigenlijk voor kinderen om het schooljaar af te sluiten), maar toen zij uit het water moesten, heb ik dat parkoers ook genomen.  Met een beetje hulp heb ik dat parkoers één keer helemaal kunnen afleggen, na veel plonsen en vloeken.  Volgende keer probeer ik een foto te publiceren.

Woensdag avond is Gerben, de zoon van m'n broer, gaan koersen op de piste in Peer.  Er waren 3 wedstrijden nl. een piste koers waar hij plat reed, een positieve afvalling (= afvallingswedstrijd waar om de vier ronden gespurt werd, en de eerste afviel en eerste eindigde).  Hij won die wedstrijd en een puntenwedstrijd die hij ook won!  Jammer van die platte tube, want anders won hij misschien alle drie de wedtrijden.

Donderdag ben ik gaan paardrijden.  Buiten dit keer, want het was heel mooi weer!  Bijna was het paard helemaal gestruikeld, want op het pad lag een grote steen en toen het paard erover liep, gleed de steen weg, waardoor het paard een beetje door zijn benen  zakte, maar zich snel herpakte. 

#cid=9F97A86ED73B79AF&id=9F97A86ED73B79AF%216379

Die foto is eerder genomen in de manège in de winter.

Vrijdag was er een dessertnamiddag in het dagcentrum om het werkjaar af te sluiten.  Nu is er een vakantiewerking met andere  activiteiten.

Juist, zondag, is Gerben gaan koersen in Peer, en hij won de spurt!

Vanaf morgen, maandag, ga ik op cruise met het rode kruis.  De preciese vaarroute ken ik niet.  Het is inschepen in Nederland, iets boven antwerpen en vorig jaar vaarden we doorheen Duitsland.  Iemand die meer meegaat vertelde me dat het elk jaar een andere vaarroute is, dus kan het ook doorheen nederland zijn.
Hieronder staan enkele foto's van vorig jaar.

HPIM0744.JPG

 

HPIM0748.JPG

 

Tot de volgende!

HPIM0712.JPG

21:10 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.