02-03-12

een hoop Skynet prolemen, cinema 'Tot altijd', 'Cyclocross Masters' hasselt, shopping Genk, Hasselt.

Ik heb weer veel problemen Wenkbrauw ophalen met m'n Skynet blog in 'De Meidoorn'   de woonvorm waar ik woon.  Daarom pas in m'n blog maar aan bij m'n ouders.   

Al 3  weken geleden ben ik naar de cinema geweest naar 'Tot Altijd' gaan kijken en die film vond ik wel goed. 

http://www.totaltijdfilm.be/

Vier vrienden, studenten uit Gent die we leren kennen in de jaren ’80. Geëngageerde jonge twintigers. Thomas en Mario zijn beste maten voor het leven. Daarna is er het leven. Thomas wordt dokter. Mario blijft de strijdlustige man, met grote mond en theatrale plannen voor een beloftevolle carrière in de politiek, in Gent waar hij inmiddels is gaan wonen. Tot hij enkele jaren later gediagnosticeerd wordt met MS, alles onder het oog van Thomas, die de aftakeling van zijn vriend van dichtbij zal moeten meemaken...

Geen 'happy end' maar een tragisch, realistisch einde.

Diezelfde week ben ik naar 'Cyclocross Masters', in de Ethias arena Hasselt gaan kijken. Dat is de laatste (ere) cyclocross van het seizoen met alle renners.  Die cross wordt  volledig in de arena gereden met tal van hindernissen en lichtshow erbij.

Alle uitslagen,video'ke vind je op:
http://sport.be.msn.com/cyclocrossmasters/2012/nl/ 

Vorige week ben ik gaan shoppen in Genk met het dagcentrum en dan heb ik chocolade, pralines en koekjes bij ipv kledij.
Ik heb ook nog geshopt in Hasselt met m'n ouders en vandaag ben ik naar de tandarts geweest in het ziekenhuis.  Normaal brengen ze me dan onder narcose, maar nu hebben ze iets nieuws, met succes, geprobeerd nl. met spierontspanners.  Dat is een veel betere techniek dan narcose, omdat je van narcose meestal ziek bent, je moet lang nablijven.  

LEVE SPIERONTSPANNERS!

Tot de volgende. 

19:58 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.