17-09-11

wielrennen, vakantie, welrennen, lui zijn

Het is nu al méér dan een maand geleden dat ik hier nog iets gepost heb, maar nu is't zover!

Zowat anderhalve maand geleden ben ik naar de Profronde van Lommel (wielrennen) gaan kijken.  Dit is een na-Tour criterium.  Veel top renners waren er aanwezig, waaronder: Philippe Gilbert (die won en te koppig was om een foto te laten nemen met mij), Fränk Sleck (de nr. 3 in de Tour), Jelle Vanendert (bergkoning in de bollekestrui) ... De koers werd 's avonds gereden op een volledig verlicht parkoer (anders zien ze niet waar ze rijden Lachen).  Ik stond vlak bij de aankomst, op een afgebakende zone voor gehandicap-ten.  De sfeer was heel fijn met Armand Scheurs als commentator.

Daarna ben ik op vakantie gegaan naar Zandhoven.  Minder fijn was dat het een heel rustige vakantie was en er waren bijna allemaal te oude mensen.  Ik houd meer van een actieve vakantie.

Daarna ben ik weer naar een koers gaan kijken.  De Eneco Tour met vertrek en doortocht in Genk.  We waren wat te laat voor de voorstelling te zien van de renners, maar ik heb toch een foto kun-nen nemen met Ben Hermans.  Omdat de officieele start nog niet gegeven was, kon je bijna elke renner goed zien rijden. 

Volgende week vertrek in weer op vakantie, en dan zal ik niet zo-lang wachten om een berichtje te schrijven en minder lui zijn.

Tot de volgende!

16:49 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.