17-07-11

vakanie op een schip met het Rode Kruis en Hasselt ziiingt

Vorige week ben ik voor 6 dagen op een vakantieschip, J. Henry Dunant,   http://nl.wikipedia.org/wiki/Vakantieschip_J._Henry_Dunan...
geweest!  Het was heel fijn.  We stapten in Tiel (NL) op de boot en vaarden naar Duitsland aan de Rein.  Het was een unieke vakantie.  De boot was eigenlijk een hotel.  We meerden aan in Andernach, Boppard en Düsseldorf!  In die dorpjes/stad konden we ook passagieren.  Ik reed heel veel in m'n scooter, dus het passagieren was voor mij geen probleem.  Andernach en Boppard zijn kleine, bergachtige dorpjes.  Düsseldorf is een heel grote stad.  Er was ook animatie aan boord.  Zo kwam er 2 keer een duitser bekende nummers zingen, waaronder ook enkele neder-landstalige (wel met haar op).  Het weer was goed zodat we veel op het zonnedek konden. 
Misschien volgend jaar nog eens.

Op 11 juli, Vlaanderen feest, ben ik naar hasselt ziiingt geweest.  Je kon alle nummers meezingen, omdat iedereen een boekje kreeg met alle nummers in.  Er was zo'n 7 500 man!  de sfeer was heel fijn.  Presentator was Sergio en aan de piano zat Danny Weyts.

Ik heb me heel goed geamuseerd!

Tot de volgende.                                                       

14:18 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.