03-07-11

zoo, vakantie Blankenberge, lentefeest Hanne

Al een maand geleden ban ik naar de Zoo (dierentuin) in Antwerpen geweest met de Lions Club, een organisatie die zo'n uitstappen doet voor een goed doel.  Het weer (bewolkt met opklaringen) viel wel mee.  Buiten de dieren staan er in de Zoo veel verschillende buiten-landse (oude) bomen en kruiden, want heel vroeger was de Zoo een kruiden en bomenpark.  We bezochten uiteraard ook de dieren, zoals: apen, okapi, giraffen, olifanten, panter, tijger, zeeleeuwen, zeehonden, ook een show met zeeleeuwen, nijlpaard, slangen (die we mochten strelen) ... Het was een fijne maar vermoeiende dag!

De dag erop ging ik, met m'n ouders, 6 dagen op vakantie in Blankenberge!  Toen viel het weer een beetje tegen.  In het binnenland was het ruim 7°C warmer.  Ik heb toch 1 dagje, goed beschud, aan zee kunnen zonnen en ben 2 dagen met de tram gaan sporen.

De dag daarna vierde m'n petekindje, Hanne, haar lentefeest (een soort communie voor niet gedoopten).  Ze wou alleen geld, want ze wou een fiets kopen.  Haar verbazing was groot toen een andere nonkel er aan kwam met een fiets.  Ze was dan ook apetrots!

Tot de volgende!

 

 

16:03 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.