04-06-11

bowling, De Efteling, cinema 'Fast Five', de ZOO

Al zo'n 3 weken geleden ben ik met het dagcentrum, Elkon, gaan bowlingen en met fiere trots deel ik jullie mee dat ik het rekort heb verbroken met 1 punt, nl. 111!

2 weken geleden ben ik met VFG, Vlaamse federatie voor gehandi-capten, naar De Efteling Geweest.  Dat was heel fijn en het weer zat ook mee.  Ik ben o.a. in de BOB baan geweest, De Vliegende Hollan-der, in een roetsbaan en een vliegend huis! 

Vorige week ben ik naar de cinema geweest, naar 'Fast Five' gaan kijken.

Nadat ex-agent Brian O’Connor en Mia Toretto Dom Toretto hebben helpen ontsnappen uit de gevangenis, zijn ze op de vlucht voor de politie. Als ze uiteindelijk in Rio de Janeiro belanden moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus aannemen. Ze worden echter op de hielen gezeten door FBI-agent Luke Hobbs, die alles op alles zet om Dom, Brian, Mia en hun team op te pakken. 'Fast Five' is het vijfde deel van de 'Fast and the Furious'-reeks.
De film zat vol actie, soms wat overdreven, maar ik vond de film wel fijn om te zien. 
Vandaag ben ik naar de ZOO geweest met de 'fifty-one' club.  Dat was wel vermoeiend.  Ik heb o.a. de olifanten met de kleine
Kai-Mook, de giraffen, zebra's, zeeleeuwen, zeehonden, ping-guings, ratten, muizen, slangen (die ik mocht strelen), gorilla's, andere apen, nijlpaarden, vogels, ...

21:18 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.