31-03-11

Cyclo-cross Masters, cinema "season of the witch", uitstap Antwerpen en nieuwe baas in 'De meidoorn'

Begin maart was er de laatste cyclo-cross (veldrijden) van dit seizoen in de Ethias Arena in Hasselt. Nl. Cyclo-Cross Masters. Die cross werd gereden in een Arena, wat maakt dat je ze veel ziet rijden. Er was ook een lichtspektakel en muziek, wat de sfeer een extra dinamiek gaf. Er waren veel wedstrijden zoals: mannen, vrouwen, profs, junioren, afvallingsrace, een estafette, tijdrit... Allemaal indoor. Marianne Vos won bij de vrouwen en Zdnek Stybar bij de mannen!

Op http://sport.be.msn.com/cyclocrossmasters/2011/nl/ zie je sfeerfoto 's.

Ook ben ik weer naar de cinema geweest, naar Season of The Witch.

Twee kruisvaarders keren in 'The Season of the Witch' terug naar een thuisland dat werd verwoest door de pest. De Kerk ziet in zwarte magie de oorzaak van alle ellende en beveelt hen een schuldig bevonden heks naar een afgelegen klooster te brengen. Daar zullen monniken een ritueel uitvoeren dat een einde moet maken aan de plaag. Tijdens de tocht ontstaat onenigheid over het lot van het meisje. Bovendien lijkt het gezelschap getroffen te worden door mysterieuze en angstaanjagende krachten...

http://www.kinepolis.com/be-nl/season-of-the-witch-trailer/

Dat was een sprookje voor volwassenen, heel fantasierijk. Ik vond het wel een leuke n film met verrassende momenten. Vaak was het wel een beetje té fantastisch.

Vorige week ben ik op uitstap geweest in Antwerpen. Eigenlijk wouden we naar 'De kampioenen' gaan, maar ze waren toe! Dan maar wat rondgelopen, geshopt en lekker ge eten. Waar ik zeker voor ging, was gesloten, maar in de paasvakantie ga ik opnieuw!

Vanaf morgen komt er een nieuwe baas in 'De meidoorn' (= woonvorm waar ik in woon)!

Tot de volgende.22:04 Gepost door Stijn Thijssen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.